Werkwijze:

Natuurlijk wil je ook weten hoe ik te werk ga. 

Repairing Balance©
Sellies coaching maakt gebruik van de Repairing Balance© methode. Repairing Balance is een methodiek waarmee je op nuchtere en praktische wijze aan de slag gaat om jouw balans te herstellen. 

Meting
Uiteraard beginnen we met een intakegesprek om samen te kijken waar je aan wil werken. Repairing Balance© heeft hiervoor een meting. Met deze meting kan ik in kaart brengen wanneer en op welke gebieden er bij jou een breekpunt is ontstaan. Een breekpunt kan je zien als een scheurtje in jouw emotionele fundering. Aan de hand van deze meting kunnen we dus heel gericht gaan werken aan herstel van balans. Deze meting kunnen we tijdens het traject herhalen om inzichtelijk te maken in hoeverre de balans in jou is hersteld. 

Fases
De methodiek Repairing Balance© bestaat uit een aantal fases. In de eerste fase ga je op onderzoek uit. We gaan samen kijken naar jouw patronen en hoe jij hierin beweegt. Daarna is er een fase waarin jij de niet-functionele patronen gaat herzien. In deze fase ga je dus leren hoe je op een andere manier met jouw buiten- en binnenwereld kan omgaan zodat je meer in balans komt. In de derde fase gaan we bezig met het integreren en borgen van deze nieuwe patronen zodat dit uiteindelijk een natuurlijke beweging voor je gaat worden.

Systemisch werk
Naast de Repairing Balance© methode ben ik ook bekend met systemisch werk. Kijken naar hoe jouw systeem van herkomst invloed heeft op jouw gedrag kan helpend zijn om jouw eigen gedrag en gevoelens beter te begrijpen. Adres

Nagelerstraat 11-C

8301 XE Emmeloord

E-mail
Telefoon